top of page
GU_2_WEB_edited_edited.png

PER QUÈ  L'ASSOCIACIÓ?

L'Associació és el primer pas per crear una entitat que cobreixi les inquietuds i necessitats de caràcter social del col·lectiu policial que trobem a faltar.

Sempre amb la mirada posada en la creació de La Fundació Jordi Farré, l'Associació ens permet treballar dintre de les limitacions que tenim en la posada en marxa d'aquest projecte, les limitacions econòmiques i falta de recursos humans.

La limitació econòmica no ens permet actuar com a Fundació, que seria la situació ideal per assolir els nostres objectius. És per aquest motiu que l'Associació treballa des d'un primer moment per consolidar-se econòmicament a través de totes aquelles persones que vulguin col·laborar amb l'entitat, ja sigui a través de l'associació i de la participació econòmica. També el patrocini o col·laboracions d'altres entitats interessades en el nostre projecte ens ajuden a avançar.
Paral·lelament, fem iniciatives promocionals que ens permetin ingressos que van destinats directament a la finançament del projecte.

Per altra banda, des de l'Associació estem oberts a totes les participacions i col·laboracions intel·lectuals.
Totes aquelles persones que vulguin fer aportacions seran benvingudes, alhora que les seves idees i iniciatives es tindran sempre en consideració per interès del col·lectiu.

bottom of page